16 september 2008

Nu börjar Christine på tv, passar bra att sätta sig o vila o uppdatera lite här.
STOR PARENTES: Christine är så sjukt skönt att sitta o titta på. Varför? För att hon alltid mer eller mindre skämmer bort sig, gör pinsamma saker och gör allt kompicerat för sig. Man blir så glad för att man själv inte är så...skadeglädje eller ren glädje, jag vet inte...haha!

Har städat, packat och tvättat hela dagen, varit på elgiganten och köpt en webcamera så att vi alla kan skype:a med varandra! När man städar och sorterar så fantastiskt nog hittar man massa gamla tillhörigheter, och tur är det annars hade det inte funnits någon charm i att städa! Hittade ett par "borttappade" örhängen som jag gjorde för längesen. Det blev ett kärt återseende:)


Igårnatt tog jag o Fred bilen till Västra Hamnen. Jag hade gjort kaffe till Fred och chokladmjölk till mig, vi satte oss på en av de tomma trapporna, det var vindstilla men rätt så kallt. Vattnet var bäcksvart och de maffiga båtarna vaggade fint i havet, från en av de mindre båtarna hörde man någons övande på sin saxofon. Det var fint för förutom det var det alldeles tyst..

Inga kommentarer: