27 april 2011

De enkla sakerna är de mest speciella och det är bara de visa som lyckas se dem

Till alla er som tittar in såhär på morgonkvisten, eller till alla er som tittar in lite senare än så och till alla er som tittar in efter jobb, skola och annat som kan göra att man känner sig lite matt och trött och undrar när man någonsin ska få vara ledig. Misströsta inte. Hur mycket finns det inte som är så otroligt positivt i livet?

Att du har underbara vänner och en underbar familj, en underbar pojkvän eller flickvän, en frisk kropp eller ett jobb som du faktiskt trivs med eller en fritid som du verkligen trivs med eller att du bor i ett land där du inte behöver fly undan bomber, våld och kriminalitet utan kan gå ut på gatan, på gräsmattan, på stranden, på balkongen, på terassen sträcka på dig och känna att livet är ganska bra ändå.

Men om det skulle vara så att allt inte var som du ville så kom ihåg att du är diktatorn i ditt eget liv och det är upp till dig att förändra din situation. Och ja, jag vet, allt kan man inte styra över, och det man inte kan styra över får man lämna åt ödet, förhoppningsvis har ödet något bra att ge en i slutet av tunneln. Men kom ihåg att det man kan påverka, kan bli hur bra som helst.



Porten till paradiset stod öppen
för den som bestämde sig för att gå in.
Världen låg i händerna på dem som vågade drömma
- och leva sina drömmar.
Paulo Coelho



Ha en underbar dag gott folk!

Lyssna på Daniel Lemma här till vänster och känn hur dagen blir bättre och bättre!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint skrivet soph!
Vi ses snart hoppas jag...många pussar och njut av tiden du har kvar!
/ Ivana

Fredrik sa...

Det tycker jag med :)

leni sa...

Tack for dina visdoms ord. Dem skulle alla behova repetera minst en gang i veckan!
Marcus gjorde nastan ett hat trick i kvall och Iz ar i vag och klattrar. Har precis varit magsjuk men ar pa battringsvagen. Ack ja!

Kram fran Brampton

Anonym sa...

fiiiiiiint soph! tack för att du alltid lyckas peppa :) livet är så upp o ner o ibland får man ha sina ner-dagar. det viktiga är att inte fastna där utan att se ljuset i tunneln och vara tacksam för de fina sakerna livet gett en.
saknar dig o längtar till i sommar!!
<3
astrid

marirose sa...

Very mindfull Sophia! Från R-M

Anonym sa...

heej , är du halv ghanaian?

Sophunny sa...

Hej Anonym:)

Ja, det stämmer bra det, halv svensk, halv Ghanaian!

Anonym sa...

Blir så stolt över att du är så klok.
Kram mamma