24 januari 2009

come back darling

Nu är jag tillbaka, på mitt lilla rum, jag ska inte ljuga o säga att det kändes bra, det var vemodigt bittert och inte kul. Men det ska nog bli fint och ljust:) Har handlat mat och fyllt delar av frys och kyl dessutom limescale-rengöring för att kunna duscha på ett värdigt sätt. Hålen från munstycket är till hälften tilltäppta så tvätta håret går sådär. Har försökt att peta med en nål(vilken nu är placerad inne i duschen för att vara lättillgänglig) men icke. Upptäckte även till min stora förtjusning att mitt salt inte stod i skåpet utan ute på bordet och använt, dessutom skedar och tallrikar, vissa odiskade andra diskade i ANDRAS kösklådor. Jag gillar inte den delen av studentlivet, tror inte jag är en riktig student, dvs super minst varje helg och några dagar emellan, gillar snabbmat och färdiglagat, diska vet man knappt hur man gör eller att man måste för den delen.

Jag gillar goda middagar, med ett glas vitt vin, gärna lite sött, än är jag inte vuxen! Mysiga hemmakvällar, roliga utekvällar, en drink eller två räcker...
Riktig mat lagad i ett rent kök, där man kan gå med strumporna eller till och med fötterna på bara golvet...Ja det gillar jag. Jag tror det kallas ett hem, eller?



3 kommentarer:

Astrid sa...

det kommer soph, det kommer :) Tänk att du går igenom detta för att ha möjligheten att nå dit en dag! Och för att inse hur skönt det faktiskt är! Men jag håller med, att inte få ha sina saker i fred och dela kök med folk som inte har samma normer som en själv, det är jobbigt..

Anonym sa...

Ett tips angående duschen. Lägg duschhuvudet i ättika över natten så försvinner kalken.
Detta med studentlivet är inte för evigt. Men ett roligt minne när det är över.
Kram mamma

Sophunny sa...

haha, tack för tipset MEN jag har bara ett vattenfall i väggen! Jag får därför sikta in mig på strålarna till höger och vänster... hahah!