09 oktober 2008

När man ler inombords

Vaknade kl 10:50, en aning sent, men de kompenserade jag med att ta en joggingtur i parken... den blev varken lång eller särsklt utmattande, har inte, som nämnts innan rört på mig på ca en månad så de märktes att både kondisen och diverse muskler hade försvunnit.
Det var riktigt skönt iallafall, solen skiner och himmeln är blå även idag, svanar och fiskmåsar vid flodkanten och ekorrar i gräset. Mammor med barnvagnar överallt, (konstigt nog inte en enda pappa med barnvagn) pw-folk och jogging-folk.

Jag känner mig på riktigt bra humör idag, gick runt o log mot alla männsikor och visst drog dem på mungiporna! Det är väl inte så svårt att le tillbaka? Jag drog inte på värsta leenden så att jag skrämdes men bara sådär när man ler inombords så de syns i ögonen, precis så. Och så gäller det att titta på dem, inte stirra, titta dem i ögonen och så glöm inte o le sådär snällt och lyckligt. Man mår bra av leenden!

På vägen hem lyssnade jag på Chaka Khan-I feel for you, en riktigt skön & relaxande låt, en you did it, feel good, just relax the rest of the day-låt! Lägger upp den här så ni kan lyssna:) Klicka på den nedersta av the videos, blunda och dansa!;)

Komihåg att idag är den första dagen i resten av Ditt Liv, gör den till vad du vill!

Ciao!

1 kommentar:

Anonym sa...

hihi riktigt feel good inlägg =) kände det ända bort hit